Bliv Forhandler

Print


Er du interesseret i at blive forhandler for Stanleybet?
Alle nye samarbejdspartnere støttes af vores Stanleybet kontor her i Danmark, og det kræver kun en relativ lille investering, da vi stiller udstyr, marketingmateriale og andre ting til rådighed i forbindelse med oprettelsen.

Bare rolig, vi får dig i gang.


Herudover hjælper vi med:

  • Uddannelse

Vi har et specialtrænet hold af IT medarbejdere, som sikrer, at du får stillet den nødvendige viden til rådighed, så du effektivt kan gøre brug af vores software indenfor væddemål.

  • Teknisk support

Vores tekniske teams består af IT og telefonsupport, der arbejder syv dage om ugen for at sikre hurtig problemløsning af ethvert teknisk spørgsmål, som kan opstå i butikken omkring software og hardware. 

  • Marketing & kundeservice support

Vores forhandlere får konstant tilsendt det seneste reklamemateriale, for at sikre, at kunderne er helt klar over vores budskaber i forbindelse med produkttilbud.
Vi søger altid at forbedre kundetilfredsstillelsen og erfaringen i forbindelse med vores produkter/ydelser. Dette er en af grundene til, at vi gør et stort nummer ud af konstant at indhente og analysere feedback fra både forhandlere og kunder.

  • Information og ansøgning

Hvis du vil søge om at blive forhandler hos os, eller du bare leder efter yderligere information, så tøv ikke med at ringe til os. Eller send os en e-mail, så vi kan arrangere et – naturligvis - helt uforpligtende møde.

Telefon: 70 23 73 00
E-mail: info@stanleybet.dk
Adresse: Dybendalsvænget 2, 2630 Taastrup